Selecteer een pagina
Jeske van Roekel

Jeske van Roekel

Cijfer-mindset expert

Met Jouw Cijfercombi ben ik begonnen, omdat ik er tijdens mijn ondernemersreis meer en meer achter ben gekomen hoe ondernemers vaak denken over cijfers en hoe ze daarmee omgaan. 

Cijfers zijn voor de meeste een ‘moetje’ in plaats van een ‘magje’ terwijl er uit die cijfers zo enorm veel informatie gehaald kan worden die de groei van een onderneming, maar ook zeker van de ondernemer zelf een boost kan geven zonder ingewikkelde stappen te moeten ondernemen.

Cijfers hangen voor de meeste samen met administratie en dat is natuurlijk ook zo, maar er zijn veel meer cijfers dan alleen die van de administratie. 

Ik realiseer graag groei en winst vanuit de cijfers zonder ingewikkelde theorie en en help anderen om dat ook te doen.

Cijfers vind ik geweldig

De verschillende manieren waarop ze geinterpreteerd kunnen worden en alle manieren waarop ze gebruikt en ingezet kunnen worden facineren me. 

Vaak hoor ik ondernemers zeggen dat ze cijfers en/of administratie maar niets vinden. Dat motiveert mij om het saaie, ingewikkelde, stoffige imago te draaien naar simpel, interessant en modern.

De cijfers van vroeger zijn de cijfers van vandaag niet meer. Er zijn veel meer cijfers te verzamelen waaruit dan ook veel meer verfrissende informatie te halen valt. En oehh dat is zo leuk! 

Door de handvatten die ik mijn klanten aanreik, kunnen zij op eenvoudige wijze met hun eigen cijfers groeien en sturen op de juiste punten.

Cijfer mindset

 

Groei is het mooiste wat er is. Het begint met niks en groeit uit tot iets prachtigs. Bedrijfsgroei ontstaat wanneer alle aspecten van de onderneming in balans zijn en kloppen. 

 

Share This
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?