Selecteer een pagina
Jeske van Roekel

Jeske van Roekel

Cijfer-mindset expert

Mijn naam is Jeske en ik ben met Jouw Cijfercombi begonnen, omdat ik er tijdens mijn ondernemersreis meer en meer achter ben gekomen hoe ondernemers vaak denken over cijfers en hoe ze daarmee omgaan en vaak ook struggelen. 

Cijfers zijn voor de meeste een ‘moetje’ in plaats van een ‘magje’. Super zonde en ook onnodig, omdat er uit die cijfers zo enorm veel informatie gehaald kan worden. Deze informatie kan de groei van een onderneming, maar ook zeker van de ondernemer zelf een boost kan geven. 

Cijfers hangen voor de meeste samen met administratie en dat is natuurlijk ook zo, maar er zijn veel meer cijfers dan alleen die van de administratie. Door inzicht te hebben in alle cijfers van jouw bedrijf en daar de juiste lessen en conclusies uit te trekken kun je sturen op winst en sturen op groei. Dit hoeft helemaal niet moeilijk en ingewikkeld te zijn! Je moet alleen even weten wat je nodig hebt en wat je moet doen om tot de meest waardevolle informatie kunt komen.

Ik realiseer graag groei en winst vanuit de cijfers zonder ingewikkelde theorie en en help anderen om dat ook te doen. 

Jeske: “Cijfers vind ik geweldig”

De verschillende manieren waarop ze geïnterpreteerd kunnen worden en alle manieren waarop ze gebruikt en ingezet kunnen worden fascineren me. 

Vaak hoor ik ondernemers zeggen dat ze cijfers en/of administratie maar niets vinden. Dat motiveert mij om het saaie, ingewikkelde, stoffige imago te draaien naar simpel, interessant en bruikbaar.

De cijfers van vroeger zijn de cijfers van vandaag niet meer. Er zijn veel meer middelen en tools om cijfers te verzamelen waaruit dan ook veel meer verfrissende informatie te halen valt. I love it! 

Door de handvatten die ik mijn klanten aanreik, kunnen zij op eenvoudige wijze met hun eigen cijfers groeien en sturen op de juiste punten.

Waar ik op draai

  • Eerlijkheid en vertrouwen
  • Openheid
  • Eenvoud 
  • Geduld
  • Ambitie

 

Groei is het mooiste wat er is. Het begint met niks en groeit uit tot iets prachtigs. Bedrijfsgroei ontstaat wanneer alle aspecten van de onderneming in balans zijn en kloppen. 

 

Cijfer mindset
Share This
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?