Selecteer een pagina
Doelen durven doen

Deze online training komt binnenkort online

In de online training ‘Doelen Durven Doen’ help ik je jouw les te trekken uit de afgelopen tijd, je doelen scherp te stellen voor de toekomst en deze uit te werken en te plannen. Ik help je er een financieel plan bij te maken zodat je ook dat duidelijk in beeld hebt.

Op een eenvoudige en direct toepasbare manier gaan we ervoor zorgen dat jij vanaf het begin met de blik vooruit aan de slag kunt.

Wat kun je verwachten:

Even terugkijken

Lekker dromen

Aan de slag met je plannen

Cijfers toevoegen

Naast alle zakelijke doelen die jouw bedrijf nodig heeft om te groeien, vergeten we de persoonlijke doelen ook zeker niet. Nu is het stellen van doelen op zich al een lekkere uitdaging, maar een doel zonder plan en zonder deadline is een doelloos doel. Na deze training heb je een plan waarmee je aan de slag kunt zonder nog te hoeven nadenken over hoe je jouw doelen dan moet gaan behalen.

Een compleet plan waar je mee aan de slag kunt.

Komende tijd zal er steeds meer nieuwe informatie over deze training op de pagina komen.

Wat je in ieder geval ontvangt:

– toegang tot de online leeromgeving

– toegang tot een besloten online community (dus geen social media platform). Hier kun je al je vragen, obstakels én successen delen. Ik reageer daar persoonlijk op én uiteraard zal je ook reacties krijgen van andere deelnemers.

– digitale materialen om je zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw voorbereiding

– nog een extra bonus die je aan het eind van de training ontvangt

Stappen naar een succesvol jaar
Jeske van Roekel

Jeske van Roekel

Cijfer-mindset expert

Met Jouw Cijfercombi ben ik begonnen, omdat ik er tijdens mijn ondernemersreis meer en meer achter ben gekomen hoe ondernemers vaak denken over cijfers en hoe ze daarmee omgaan. 

Cijfers zijn voor de meeste een ‘moetje’ in plaats van een ‘magje’ terwijl er uit die cijfers zo enorm veel informatie gehaald kan worden die de groei van een onderneming, maar ook zeker van de ondernemer zelf een boost kan geven zonder ingewikkelde stappen te moeten ondernemen.

Cijfers hangen voor de meeste samen met administratie en dat is natuurlijk ook zo, maar er zijn veel meer cijfers dan alleen die van de administratie. 

Ik realiseer graag groei en winst vanuit de cijfers zonder ingewikkelde theorie en en help anderen om dat ook te doen.

Share This
× Hoe kan ik je helpen?