Selecteer een pagina

Jouw cijferstrategie, de basis van Jouw Cijfercombi

Samen sparren om voor jou de beste strategie uit te denken. Stap voor stap de basis voor Jouw Cijfercombi creëren, zodat jij het meeste uit jezelf en jouw bedrijf kan halen.

Mis je iets? Laat het me weten!

 

Je titel komt hier

Een strategie, het klinkt misschien zwaar en als veel gedoe, maar een goede, passende strategie maakt juist een hoop lichter en eenvoudiger ! 

Waarom ik vind dat een strategie belangrijk is?

Het is eigenlijk net als een doel zonder plan. Met een strategie bepaal je de route die je wilt bewandelen en leg je voor jezelf een pad ‘vast’. Niet zo vast dat je hem niet meer kunt verleggen, maar een duidelijke richtlijn op basis van jouw doelen.

Het bepalen en uitwerken  kost tijd en waarschijnlijk is jouw tijd schaars en moet je die goed besteden. Een strategie in je hoofd hebben is natuurlijk handig, maar een uitgewerkte strategie waarbij alle aspecten al zijn uitgedacht levert je uiteindelijk heel veel tijd op.

Wanneer je een uitgewerkte strategie hebt en vooraf alle hoofdlijnen goed hebt uitgedacht kun je je eigen lijn blijven volgen. Niet steeds terug naar de tekentafel, afwijken van je pad, afgeleid raken door alles wat ook nog moet.

Kan ik je helpen? Plan gelijk een gratis 30 minuten sessie. 

Strategie

De voordelen

  • Het geeft rust
  • Een duidelijke richting
  • Tijdbesparing
  • Meer focus
  • Betere prestaties
  • Houvast
  • Minder keuzestres

Het uitzetten van een strategie is een aardige klus

Alle onderdelen van jouw bedrijf komen er in naar voren. Je ontkomt er niet aan om ook met de cijfers aan de slag te gaan. Dit kan ervoor zorgen dat je opziet tegen dit hele project. Gevolg is dat je het blijft uitstellen en zonder strategisch plan je ding doet.
Het is jammer als dit het geval is, want het hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Wat je moet weten is welke cijfers je nodig hebt, wat je met die cijfers kunt doen en hoe je ze kunt meepakken in jouw strategie.

Een strategie moet in zijn geheel kloppen en alle aspecten van jouw bedrijf moeten op je juiste manier en in de juiste balans met elkaar verbonden zijn.

Wanneer je blokkeert bij de gedachte aan het geheel zou je ervoor kunnen kiezen om voor elk onderdeel van jouw bedrijf los uit te zetten. Deze verschillende strategieën moeten dan allemaal aan elkaar verbonden worden en ze zullen hetzelfde doel moeten dienen. Het is misschien niet de meest efficiënte en overzichtelijke optie, maar het is belangrijk dat jij de manier gebruikt die voor jou werkt. Ik help je graag op weg!

Jouw Cijfercombi Inspiratiemails

Ontvang interessante nieuwtjes, leuke weetjes, tips en meer

Volg ons ook op social media
Share This
× Hoe kan ik je helpen?