Online training

Durf jij jouw doelen echt te doen?

Daag jezelf uit, ga uit je comfortzone en maak een concreet plan om jouw doelen succesvol te halen. Maak van jouw dromen, wensen en verlangens werkelijkheid.

Gelijk aan de slag

Doelen durven doen

totale focus op het najagen van je dromen en het behalen van je doelen

Hoe lekker is het om enkel je eigen weg te volgen en niet over elke stap te hoeven nadenken?!


Totale focus op het najagen van je dromen en het behalen van je doelen. Nog beter als je een plan hebt en ook de mogelijke resultaten vooraf al inzichtelijk hebt, van niet zo best tot beter dan verwacht.

Ik ben altijd graag voorbereid en wil vooraf al zo goed mogelijk weten wat het resultaat kan zijn van wat ik ga doen. Dat is helaas niet altijd mogelijk en ik heb ook geen glazen bol, maar daarom ben ik zo gek op scenario’s. Wat nou als het bagger slecht uitpakt en het niet zo loopt als dat ik voor ogen heb en wat als het veel beter uitpakt dan ik verwacht?

Op een eenvoudige manier kun je jezelf voorbereiden op mogelijke resultaten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Al zijn positieve verrassingen natuurlijk altijd best welkom.

In deze training

 • help ik je de weg naar het met succes behalen van jouw doelen eenvoudiger te maken
 • laat ik je jezelf uitdagen waardoor doelen stellen en halen een hobby wordt  
 • laat ik je zien hoe je de mogelijke resultaten van je doelen en acties kunt bekijken aan de hand van verschillende scenario’s.

Alles zonder ingewikkelde berekeningen en termen. Gewoon eenvoudig, direct toepasbaar en keer op keer bruikbaar.

Herken je dit?

 • Je baalt, omdat het je maar niet lukt om duidelijke doelen te stellen

 • Frustratie ten top, omdat de doelen die je stelt vaak niet behaald worden

 • Je wilt wel doelen stellen, maar weet niet hoe je hieraan moet beginnen?

 • Doelen stellen vind je lastig en ergens ook wel eng. Het behalen van deadlines of gewenste resultaten komt hierdoor onder druk te staan

 • Je bent met het stellen van doelen voorzichtig, omdat je van tevoren al denkt te weten dat je plannen toch anders gaan lopen

   Stick to the plan

   Hoe zou het voor je zijn als je…

   …heldere haalbare doelstellingen hebt die jouw bedrijf doen groeien

   …een volledig plan hebt waarbij je van tevoren je weg hebt uitgestippeld en ook al weet welke concrete resultaten je te wachten staan

   …rust in je hoofd krijgt doordat je een compleet plan en tools hebt om jouw doelen te stellen en te behalen. Dit alles zonder keer op keer terug naar te tekentafel te moeten

   …tijd bespaart doordat je niet meer van je eigen pad afdwaalt

   …elke dag weer iets kunt afvinken waarmee je weer een stapje dichter bij je doel gekomen bent

   …eindelijk je Doelen echt gaat Durven Doen

   Ook voor jou?

    

   Zeker! Specifieke voorkennis is niet nodig. De training bevat handige invulmodules dus het maakt niet uit wanneer je cijfermatige inzicht klein of helemaal 0 is of wanneer je Word en Excel skills niet top zijn.

   Wat je ontvangt

    

   • Toegang tot de online leeromgeving
   • Toegang tot de trainingsgroep waar je vragen kunt stellen, successen kunt delen en alles wat je verder nog kwijt zou willen ook kwijt kunt
   • Diverse handige invulmodulen en invulrekenformats
   • Extra tips om jouw doelen echt te gaan durven doen
   • Een leuk extraatje om nog meer uit jouw plan te halen

   Ook voor jou?

    

   Zeker! Specifieke voorkennis is niet nodig. De training bevat handige invulmodules dus het maakt niet uit wanneer je cijfermatige inzicht klein of helemaal 0 is of wanneer je Word en Excel skills niet top zijn.

   Wat je ontvangt

    

   • Toegang tot de online leeromgeving
   • Toegang tot de trainingsgroep waar je vragen kunt stellen, successen kunt delen en alles wat je verder nog kwijt zou willen ook kwijt kunt
   • Diverse handige invulmodulen en invulrekenformats
   • Extra tips om jouw doelen echt te gaan durven doen
   • Een leuk extraatje om nog meer uit jouw plan te halen

   Deze online training deed me bewust terugkijken naar het afgelopen jaar. Maar terugkijken op zich is zoveel meer dan alleen je omzet en winst! Ik heb nagedacht over emoties, wat ik allemaal heb neergezet, waar ik tevreden over ben, terugkijken op mijn werk/privé balans en nog veel meer. Ook het stuk over mijn cijfers was heel leuk, op een andere manier dan hoe ik op mijn cijfers keek.

   Ik heb door deze online training een sterk plan neergezet voor de komende tijd! 

    

   Lisanne – Groen Graag

   Stap 1

   We kijken terug om de weg vooruit overzichtelijker en makkelijker te maken. Aan de hand van een aantal opdrachten leg je de basis voor jouw plan en zet je de eerste stappen naar het behalen van jouw doelen met succes. Lessen trekken uit wat we hebben gedaan en bereikt, maar ook kritisch kijken naar wat we beter hadden kunnen doen of beter helemaal niet.

   Stap 2

   We brengen in kaart wat voor jou belangrijk is en wat je de komende periode wilt bereiken. Dan kijken we naar zakelijk en privé. We halen alles uit je hoofd om er vervolgens concrete doelen mee te stellen. We zoeken de uitdaging op en zetten onszelf op scherp!

   Stap 3

   Aan doelloze doelen hebben we niets dus deadlines en stappen om de weg naar je gestelde doelen uit te stippelen staan in het derde deel van de training centraal. We maken de doelen klein en overzichtelijk, zodat ook van grote doelen de angst afzakt en de weg naar het doel duidelijk.

   Stap 4

   Uiteraard gaan we ook aan de slag met de cijfers die bij jouw doelen horen. Een (financieel) cijfer plan waarmee je uit de voeten kunt en wat je keer op keer opnieuw kunt invullen wanneer het tijd is om weer nieuwe doelen te stellen.

   Over mij

   Met Jouw Cijfercombi ben ik begonnen, omdat ik er tijdens mijn ondernemersreis meer en meer achter ben gekomen hoe ondernemers vaak denken over cijfers en hoe ze daarmee omgaan. 

   Voor de meeste ondernemers zijn cijfers een ‘moetje’ in plaats van een ‘magje’. Jammer, want uit die cijfers is zo enorm veel informatie te halen die de groei van een onderneming, maar ook zeker van de ondernemer zelf een boost kan geven. Hiervoor zijn echt geen hele ingewikkelde stappen nodig.

   Cijfers hangen voor de meeste samen met administratie en dat is natuurlijk ook zo, maar er zijn veel meer cijfers dan alleen die van de administratie. 

   Ik realiseer graag groei en winst vanuit de cijfers zonder ingewikkelde theorie en help anderen graag om dat ook te doen.

   Jeske van Roekel

   FAQ

   Om een aantal vragen alvast te beantwoorden

   Heb je een andere vraag? Je direct contact met me opnemen via de  What’sApp button rechtsonder in het scherm!

   Hoelang heb ik toegang tot de training?

   Vanaf het moment van aanmelden krijg je lifetime toegang tot de online training. Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.

   Wat is de investering?

   Deze training kost € 227,- exclusief btw. Er zijn geen bijkomende kosten of verrassende achterafjes.

   Hoe zit het met mijn privacy?

   Jouw Cijfercombi is onderdeel van VA flex en de privacyverklaring van VA flex is dan ook geheel van toepassing op Jouw Cijfercombi. De privacyverklaring vind je hier.

   Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

   Je kunt je op elk moment aanmelden voor deze training

   Hoeveel tijd kost de training mij?

   Dit is moeilijk in te schatten. Dit hangt af van de grote van jouw ambities en de mate waarin je serieus met deze training aan de slag gaat om jouw doelen met succes te behalen. Ga je er echt goed voor zitten dan zul je tussen de 25 en 40 uren kwijt zijn.

   Share This
   ×

   Powered by WhatsApp Chat

   × Hoe kan ik je helpen?